-
خط تولید پنیر: انواع، ماشینآلات و فرآیند تولید
دوشنبه 3 مهر 1402 17:08
پنیر یکی از محصولات لبنی محبوب و مهمی است که در سراسر جهان مصرف میشود. این محصول از تغییرات شیر تولید میشود و متنوعیت بسیاری از انواع و طعمها را به دنیا آورده است. در این مقاله، به بررسی روند خط تولید پنیر ، انواع مختلف پنیرها، و نقش ماشینآلات در این صنعت پرداخته خواهد شد. بخش 1: تولید پنیر تولید پنیر یک فرآیند...
-
مشاوره خط تولید لبنیات و دستگاه پاستورایز
یکشنبه 8 مرداد 1402 09:50
خط تولید لبنیات یک سیستم کامل و متکامل است که از مرحله تهیه شیر تا تولید محصولات پایانی نظیر شیر تازه، ماست، دوغ، کره، پنیر و... استفاده میشود. این خط تولید شامل چندین مرحله مختلف است که هر یک از این مراحل وظایف خاص خود را برعهده دارد تا به نهایت تولید محصولات با کیفیت و بهداشتی انجام شود. این خط تولید به صورت خودکار...
-
خط تولید لبنیات قیمت و مشخصات که لازم است بدانید
یکشنبه 31 اردیبهشت 1402 16:35
خط تولید لبنیات سیستمی است که برای فرآوری و تولید محصولات لبنی مانند شیر، پنیر، ماست، کره و سایر مواد غذایی بر پایه لبنیات طراحی شده است. این شامل مجموعه ای از مراحل و تجهیزات است که شیر خام را کنترل می کند، آن را به محصولات لبنی مختلف تبدیل می کند و آنها را برای توزیع بسته بندی می کند. در اینجا یک نمای کلی از خط...
-
خط تولید لبنیات و هرآنچه که باید درباره آن بدانیم
چهارشنبه 10 اسفند 1401 08:33
خط تولید لبنیات یک صنعت ضروری است که طیف وسیعی از محصولات از جمله شیر، پنیر، ماست، کره و بستنی را فراهم می کند. خط تولید لبنیات یک فرآیند پیچیده است که شامل چندین مرحله و ماشین آلات برای اطمینان از تولید محصولات با کیفیت است. در این مقاله مروری بر خط تولید لبنیات از جمله مراحل مختلف و تجهیزات درگیر در این فرآیند ارائه...
-
طراحی خط فرآیند (لبنیات)- قسمت چهارم
چهارشنبه 12 بهمن 1401 09:03
نگهداری طول و اندازه لوله نگهدارنده بیرونی با توجه به زمان نگهداری شناخته شده و ظرفیت ساعتی کارخانه و ابعاد لوله محاسبه میشود که معمولاً مانند لوله های تغذیه کننده کارخانه پاستوریزاسیون است. داده های ابعاد برای لوله نگهدارنده در فصل 6.1 آورده شده است. به طور معمول، لوله نگهدارنده توسط یک هود فولادی ضد زنگ پوشانده می...
-
طراحی خط فرایند (لبنیات)- قسمت سوم
دوشنبه 12 دی 1401 09:24
سیستم های گرمایش آب گرم آب داغ یا بخار اشباع شده در فشار اتمسفر می تواند به عنوان منبع گرمایش در پاستوریزه ها استفاده شود. با این حال، بخار داغ به دلیل دمای دیفرانسیل بالا استفاده نمی شود. بنابراین، متداول ترین وسیله گرمایشی آب گرم است که معمولاً حدود 2 تا 3 درجه سانتیگراد بالاتر از دمای مورد نیاز محصول است. بخار از...
-
طراحی خط فرآیند (لبنیات)- قسمت دوم
یکشنبه 17 مهر 1401 16:45
تجهیزات مورد نیاز تجهیزات زیر برای یک فرآیند کنترل از راه دور مورد نیاز است: مخازن سیلو(silo) برای نگهداری شیر خام. مبدل حرارتی صفحه ای برای گرمایش و سرمایش، یک لوله نگهدارنده و یک واحد آب گرم. شفاف کننده گریز از مرکز (از آنجایی که فقط شیر کامل باید تصفیه شود، در این مثال به جداکننده گریز از مرکز نیاز نیست). مخزن...
-
طراحی خط فرآیند (لبنیات)
شنبه 9 مهر 1401 09:21
در کارخانه لبنیات، شیر خام از چندین مرحله تصفیه در انواع تجهیزات فرآوری عبور می کند و قبل از اینکه به صورت یک محصول تمام شده و تصفیه شده به دست مصرف کننده برسد. تولید معمولاً به طور مداوم در یک فرآیند بسته انجام می شود که در آن اجزای اصلی توسط یک سیستم لوله به هم متصل می شوند. نوع رفتار و طراحی فرآیند به محصول نهایی...
-
جداسازی خشک (DRY FRACTIONATION) قسمت دوم
سهشنبه 22 شهریور 1401 13:31
مرحله تبلور (ساخته شدن بلور) مفاهیم اصلی تبلور (کریستال) کنترل شده مذاب، پشتوانه هر فرآیند شکنش (جداسازی) خشک است، و موفقیت این فرآیند اساساً به رفتار فازی تری گلیسیریدهای تشکیل دهنده بستگی دارد. بنابراین، احتمالاً مفید است که برخی از کلمات را به آن بخش از شیمی فیزیکی چربی ها و روغن ها اختصاص دهیم که بر اساس فناوری...
-
جداسازی خشک (DRY FRACTIONATION)
دوشنبه 21 شهریور 1401 09:50
تاریخچه در فرآوری روغن خوراکی، فرآیند جداسازی شامل سرد شدن کنترل شده روغن است که در نتیجه تبلور جزئی یا "کسری" را القا می کند. سپس مایع باقیمانده (اولئین) با استفاده از فیلتراسیون یا سانتریفیوژ از بخش جامد (استئارین) جدا می شود. این نوع فرآیند جداسازی تقریباً 150 سال است که استفاده می شود. در بیشتر ادبیات،...
-
روشکار و انواع خشک کن پاششی یا اسپری درایر ( spray dryers)
دوشنبه 14 شهریور 1401 13:02
اسپری درایر یا خشککنهای پاششی به شکلهای گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرند، جایی که یک محصول به حالت گرانولا یا دانهریز در میآید. همچینین این محصول در محفظه خشک کن، تحت تاثیر جریان مستقیم ترکیب گاز و مایع قرار میگیرد، میزان اثرگذاری اسپری درایر به ترکیب و جریان گردشی درون محفظه بستگی دارد. انواع خشک کن های...
-
پاستوریزاتور چیست؟
شنبه 26 تیر 1400 14:11
در صنایع تولید محصولات غذایی عمدتاً برای از بین بردن میکروبها و افزایش ماندگاری ماده غذایی از روش پاستوریزاسیون استفاده میشود. به دستگاهی که فرآیند پاستوریزه کردن مواد غذایی را انجام میدهد، پاستوریزاتور میگویند. دستگاه پاستوریزاتور بهوسیله یک شوک حرارتی فرآیند پاستوریزاسیون را انجام میدهد. بدین صورت که ابتدا...
-
یونیت cip تمام اتوماتیک
سهشنبه 11 شهریور 1399 15:10
یونیت cip در زیر اطلاعات یونیت cip شرکت indimart آورده شده است: توضیحات محصول با رعایت سیاست های شفاف تجاری ، ما درگیر تولید و تهیه مجموعه ای برجسته از سیستم کاملاً خودکار CIP هستیم. سیستم ارائه شده ما با مواد پیشرفته و تکنولوژی پیشرفته تولید شده است. این سیستم به دلیل تمیز کردن سریع ، کم کارتر ، مورد استقبال گسترده...
-
میکسر هموژنایزر تحت خلأ
چهارشنبه 5 شهریور 1399 13:52
میکسر هموژنایزر تحت خلأ سری JRK در زیر اطلاعات میکسر هموژنایزر تحت خلأ شرکت jinzong که به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده های این دستگاه در دنیا فعالیت دارد، آورده شده است. کاربرد میکسر هموژنایزر میکسر امولسیون کننده خلاء همگن ما با ترکیبی از جدیدترین فن آوری آلمان و عملکرد منحصر به فرد پیشرفته جهان ، اجزای اصلی آن...
-
مخازن استیل
چهارشنبه 29 مرداد 1399 12:43
مخازن استیل شرکت B&P ENGINEERING GROUP ما تولید کننده انواع مخزن با کیفیت و از جنس استنلس استیل و مشتقات آن هستیم. مشتریان ما در صنایع غذایی ، داروسازی ، شیمیایی و آرایشی و بهداشتی پیشرو هستند. هر طرح مخزن ذخیره سازی یا مخزن فرآیند توسط بخش مهندسی با استفاده از آخرین نسخه نرم افزار محاسبه رایانه و طراحی پروژه...
-
ایزوتانک
چهارشنبه 22 مرداد 1399 15:27
ساخت ایزوتانک شرکت bhagwati یکی از بزرگترین سازندگان و تولیدکنندگان ایزوتانک در دنیا است. این شرکت انواع ایزوتانک های استیل را تولید می نمایند. از ایزوتانک ها برای انواع آب ، هیدروژن پراکسید ، اسید سولفوریک ، اسید نیتریک ، مواد شیمیایی معدنی ، محصولات غذایی ، حلالها ، روغنها ، رزینها ، نوشیدنیهای الکلی، ظروف مخزن مواد...
-
دستگاه پاستوریزاتور برای خطوط لبنیات
چهارشنبه 15 مرداد 1399 14:39
دستگاه پاستوریزاتور شرکت GEA انواع دستگاه پاستوریزاتور را در ظرفیتهای مختلف طراحی و تولید می نماید. این دستگاه ها برای شیر در ظرفیت های 5 تا 50 هزار لیتر در ساعت و برای کرم 2500 تا 10000 لیتر در ساعت می باشند. طراحی اختصاصی دستگاه های پاستوریزاتور این شرکت به تمامی نیازهای مشتریان پاسخ می دهد.. ماژول ...