شرکت GEA انواع دستگاه پاستوریزاتور را در ظرفیتهای مختلف طراحی و تولید مینماید. این دستگاهها برای شیر در ظرفیتهای 5 تا 50 هزار لیتر در ساعت و برای کرم 2500 تا 10000 لیتر در ساعت میباشند.
طراحی اختصاصی دستگاههای پاستوریزاتور این شرکت به تمامی نیازهای مشتریان پاسخ میدهد.. ماژولهای خاص طراحی شده توسط این مجموعه به واحد اصلی اضافه میگردند تا بالاترین درصد بهرهوری و عملکرد را برای مشتریان ایجاد نمایند.
پاستوریزه کنندهها: راحت و کاربردی
واحدهای استاندارد طراحی شده، جهت کار در دمای گرمایش 85-72 درجه سانتیگراد ساخته شدهاند. با این حال در صورت نیاز مشتری به فعالیت دستگاه در دمای بالاتر، تجهیزات کاربردی برای مقابله با دمای بالاتر نیز طراحی و تحویل داده خواهد شد.
دستگاه پاستوریزاتور برای شیر و مخلوط های شیر، سطح بازیابی بالاتر از 90 درصد و برای خامه سطح بازیابی بالاتر از 85 درصد را تضمین مینماید که منجر به ایجاد سرمایه و سود از هزینه های جاری میگردد.
GEA در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات سایر محصولات خطوط لبنیات مانند شیر، نوشیدنیهای مخلوط شیر، خامه، ماست، پنیر، میکس بستنی و ... نیز فعالیت دارد. تخصص و فناوری این مجموعه جهت بهینهسازی انواع خطوط محصولات لبنی با کیفیت بالا بخشی از توانایی های این مجموعه می باشد.